Pàgines

viernes, 13 de abril de 2012

XarCont i el voluntariat digital a la ciutat (I)

Avui us volem explicar una mica més la nostra feina. Estem sumant esforços i ja som més de 15 persones, de diferents perfils professionals, que estem treballant per a la innovació i la capacitació TIC del teixit socioeconòmic de la ciutat.

Com ja sabeu, en aquests moments estem organitzant el Concurs de microrelats en català a Twitter a Sant Feliu de Llobregat, i anteriorment vàrem col·laborar en la organització de la passada edició del "Kfe Innovación 05" sobre emprenedoria, que es va organitzar al gener a Sant Feliu. 





Des de fa unes setmanes estem començant a desenvolupar la nostra activitat de capacitació TIC amb algunes entitats i col·lectius santfeliuencs.

Un exemple són les que està desenvolupant la nostra col·laboradora, la Montse Collado, amb dues associacions locals sense ànim de lucre, "Voluntariat de Sant Feliu" i "Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc"


En el cas de l'associació Voluntariat de Sant Feliu, la Montse els hi està ajudant en el disseny i gestió del seu lloc web i de la nova pàgina que tindran a Facebook, assessorant-los també en la gestió de la seva presència a Internet i formant-los en la dinamització i gestió de continguts col·laboratius d'aquestes eines i perfils. 

Pel que fa a l'Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc, els hi està assessorant i recolzant digitalment en la creació dels cartells i flyers que l'entitat utilitzarà per donar difusió gràfica a les seves activitats mensuals.



Dos exemples reals de la nostra activitat per la millora del teixit  social i econòmic de Sant Feliu de Llobregat. Endavant Montse! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.