Pàgines

martes, 26 de junio de 2012

Fem balanç del Kfé Innovación entorn el coworking

Què fan reunits un divendres al vespre un comerciant, una creadora audiovisual, un fotògraf, una emprenedora cultural, un dissenyador web i així fins a 20 persones? Doncs xerrant i debatent, compartint experiències i proposant iniciatives que millorin la nostra ciutat. L’excusa: l’organització d’un Kfé Innovación a Sant Feliu per xerrar de coworking. El lloc: l’Ateneu Santfeliuenc.
Aquesta edició de Kfe Innovación l’afrontaven els organitzadors amb la intenció de crear un laboratori on estiguessin presents múltiples actors i agents de la ciutat (emprenedors, ciutadans, entitats i associacions, botiguers, empresaris,...) per a generar dinàmiques de debat i intercanvi d’idees al voltant del coworking com a entorn d’innovació, de les necessitats i característiques d’aquests espais de cotreball, etc. 

El resultat de la crida va ser tot un èxit: cartell d’entrades esgotades, i 20 participants amb perfils molt diferents amb moltes ganes de col·laborar i engegar sinergies. Per a molts dels assistents era la seva primera experiència en un event com el Kfé Innovación, i després de una ronda de presentacions, ràpidament es va iniciar un intens i enriquidor debat, de què era coworking, de la necessitat o no de d’un espai físic on trobar-se, compartir problemes, idees, etc... Els assistents van exposar la seva visió del coworking, molt diversa en molts dels casos, però tots estaven d’acord en què calia continuar amb debats i trobades com aquella per definir punts de col·laboració i possibles cooperacions amb una finalitat comuna: la millora del teixit social i econòmic de la nostra ciutat.  
El debat es va allargar més enllà de les 2 hores establertes, i va continuar a les xarxes. Tots els assistents faran arribar les seves conclusions i propostes als organitzadors, i es preveuen noves trobades.
Tota la informació al voltant d’aquesta edició de Kfé Innovación (components, reflexions inicials, propostes,...) la podeu trobar a http://kfe06santfeliu.blogspot.com, i on els participants aniran deixant les seves conclusions al voltant del Kfé i de tots els aspectes allà debatuts.

Xarcont, va col·laborar intensament tant en l’organització com a la difusió d’aquesta seu. Els seus col·laboradors van deixar la seva opinió del què era el coworking per ells, i el mateix dia del Kfé, van estar retransmetent tot allò que succeia via Twitter, ajudant a l’organització, fent fotografies  i creant un videoresum. Gràcies a tots els col·laboradors per l’esforç!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.