Pàgines

miércoles, 12 de diciembre de 2012

Taller gratuït sobre Ipads amb la col·laboració de Turispad


Estàs pensant en comprar un Ipad? Ja tens un però vols treure-li el màxim partit i aprendre més sobre el seu ús? Et vindria de gust experimentar 2 hores i mitja amb un Ipad a les teves mans per decidir si realment és un dispositiu que et pot ajudar a nivell professional?

Si has contestat SI, a alguna d'aquestes preguntes, t'animem a participar en un Taller gratuït, que organitzem des de l'associació Xarcont, demà dijous 13 de desembre (a les 18,30 h) a Sant Feliu de Llobregat.

Si no tens Ipad, no et preocupis. Cedirem dispositius als assistents durant la sessió, gràcies a la col·laboració que hem establert amb TurisPad, una empresa dedicada al lloguer de Ipads per esdeveniments, ubicada a Barcelona.

Es tracta d'un taller pràctic per conèixer les principals funcionalitats i aplicacions (apps) més utilitzades en aquest dispositiu mòbil, perquè puguis treure-li major rendiment i conèixer trucs interessants ...

Segur que et serà de gran utilitat! T'animes?

Dates: Dijous 13 de desembre
Horari: Tarda de 18:30 h a 21:00 h
Lloc: PunTIC Palau Falguera (telecentre). Sant Feliu de Llobregat
Preu: Gratuït

Més informació, inscripcions i reserva de places a: cursosxarcont@gmail.com (però si t'apuntes mitjançant Uolalá, ja comptem amb tu!! 
A la sessió et facilitarem la fitxa d'inscripció, per poder donar-te el teu diploma acreditatiu).

Vinga! Serà molt interessant, segur!!

Passa-ho! ;-)

Equip Xarcont.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.