Pàgines

miércoles, 3 de abril de 2013

Participa al Concurs de microrelats en català via Twitter!



S’apropa la diada de Sant Jordi i, un any més, dins dels actes de celebració de la X Setmana per la Llengua de la nostra ciutat, l’Associació Xarcont, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), organitzen un Concurs de microrelats en català a través de Twitter

El relat (un text d’un màxim de 140 caràcters) ha de consistir en una petita narració que ha d'incloure la paraula Sant Feliu (o SantFeliu o #SantFeliu) i ha de portar l'etiqueta o hashtag #xarcont per tal de poder filtrar els twitts participants en el concurs. 

El període d'acceptació serà fins el dia 28 d'abril de 2013. Es farà una selecció dels 5 millors, que es retwittejaran des dels comptes @Xarcont i @santfeliuonline. Es premiarà als guanyadors/es amb un obsequi tecnològic i cultural, relacionat amb la diada. Una vegada finalitzat el concurs, també es publicarà, en format digital, la recopilació dels microrelats de totes les persones participants.


BASES DEL CONCURS:

  • El concurs de microrelats en català es farà via twitter i s'emmarca a la X Setmana per  la Llengua - Sant Jordi 2013 de Sant Feliu de Llobregat
  • Organitza l'associació XarCont i col·laboren la seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
  • Participar és fàcil! Únicament has d'enviar un twitt fent servir els 140 caràcters com a màxim amb el hashtag o etiqueta #xarcont i la paraula Sant Feliu (o SantFeliu o #SantFeliu) al text.     
  • Hi pot participar tothom que vulgui de l'1 al 28 d'abril.
  • Un comitè composat per components de l'associació XarCont, la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el departament municipal de Política Lingüística i el departament de Sant Feliu On Line de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, jutjarà les propostes i donarà a conèixer les 5 persones guanyadores a través del lloc web municipal www.santfeliu.cat/online, el blog de Sant Feliu On Line www.santfeliu.cat/tic i el twitter @santfeliuonline així com en aquesta pàgina web, a la nostra pàgina de Facebook i el nostre twitter: @Xarcont. 
  • Obsequis: cadascun dels autors/es dels 5 millors Twittrelats rebran un lot de llibres i un pack tecnològic.
Recordeu que si no domineu Twitter i voleu participar en aquest concurs, podeu aprendre a utilitzar aquesta eina als tallers d'alfabetització i inclusió digital que s’organitzen al Punt TIC del Palau Falguera. La dinamitzadora digital també us ho podrà explicar a les hores de consulta i accés lliure del telecentre.

Equip Xarcont.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.