Pàgines

viernes, 31 de mayo de 2013

Repte assolit. Així de simple :)

En el periode comprès entre l'1 de Maig de 2012 a l'1 de Maig de 2013, l’Associació XarCont, ha estat l'encarregada de la dinamització de la nova etapa del Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat.

Durant aquest periode, desde Xarcont s'han encarat i assolit nous reptes: ampliat la oferta formativa existent al centre anteriorment, possibilitar nous cursos més avançats i també d'altres més especialitzats, tot per apropar més les TIC a la ciutadania i el teixit empresarial i socioeconòmic de la vila.

El nostre objectiu de fer del Telecentre un espai d'intercanvi de coneixements, on els propis usuaris puguéssin anar ampliant les seves competències tecnològiquesproposar activitats i cursos d'interés segons les seves necessitats, assessorar-los i acompanyar-los en la seva formació, entre d'altres aspectes, ha estat cobert amb gran satisfacció. 

Un cop assolits per part nostre els objectius marcats, i establides les directrius adients, donem per finalitzada la vinculació vers aquest projecte, tot dessitjant que aquest espai continui evolucionant positivament en la nova etapa que comença.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.