Pàgines

viernes, 25 de mayo de 2012

Taller de Comunicació 2.0 de la segona TROCAMBA de Sant Feliu

El passat 24 de maig va tenir lloc la 2a TROCAMBA (Trobada de Comitès Ambientals d'Alumnes) de Sant Feliu de Llobregat, i el Punt TIC del Palau Falguera ha participat en aquesta edició! 


Agenda 21 Escolar

La TROCAMBA és un espai de trobada de 200 alumnes de primària i secundària representants dels 13 centres de la nostra ciutat participants del programa Agenda 21 Escolar. Està organitzada pels mateixos mestres, professors i alumnes de les escoles participants, amb el suport i coordinació de l'Oficina de Serveis Ambientals, i vol ser un espai d'intercanvi d'idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles.  

Consta de 3 parts
  1. intercanvi d'experiències entre els alumnes, 
  2. participació a tallers sobre l'Energia i el canvi climàtic,
  3. i una tercera fase en la que tot allò après es plasma en uns tallers de comunicació (ràdio, vídeo, creació artística, cançó, manifest i eines 2.0).
El Punt TIC del Palau Falguera ha col·laborat enguany al taller de comunicació d'eines 2.0 i la Montse Collado, dinamitzadora digital del Punt TIC, ha donat un cop de mà dinamitzant els 15 alumnes assistents a aquest taller.

Xesc - Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya

L'activitat ha consistit en crear una pàgina de facebook (disseny i imatge, s'enllaços i sindicació de blogs verds de tots els centres educatius, etc.).

Ha estat una experiència fantàstica poder participar-hi!



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.