Pàgines

jueves, 7 de junio de 2012

Xarcont i el voluntariat a la ciutat (II)

Hola, em dic Lidia Gómez i sóc dinamitzadora digital. Alguns de vosaltres hem podeu conèixer perquè he estat durant uns anys realitzant cursos de noves tecnologies, i col·laborant amb els projectes Sant Feliu On Line i Fem Barri.



Actualment, des de fa un temps sóc col·laboradora voluntària a l’associació Xarcont, on treballem per difondre les noves tecnologies entre la ciutadania, les entitats i les empreses i professionals.

Doncs bé, un dels últims actes en el que he participat activament amb l'associació, ha estat durant les Festes de Primavera a la ciutat, a l’estand Sant Feliu Innova, on es van realitzar tal com vam informar en el nostre bloc entre d’altres activitats, tota una sèrie de tallers, de 20 minuts de durada, sobre termes relacionats amb el món de les TIC.

A banda de les activitats i projectes que ara mateix tenim sobre la taula a l'associació, també he col·laborat recentment com a membre de Xarcont a un acte que es diu Café & Jobs, una nova manera de realitzar una entrevista de feina de manera més informal i innovadora amb les empreses, acompanyada d’un bon cafè. Es la segona vegada que l’associació participa en aquest acte.




La veritat és que va tenir molt d’èxit, ja que es tracta d'una experiència molt positiva per la gent, perquè en els temps que corren es necessiten iniciatives d’aquestes característiques per trobar feina.

No perdeu la pista als nostres canals de comunicació, us anirem informant de totes les nostres novetats! I si voleu adherir-vos amb nosaltres com a col·laboradors/es voluntaris/es, ja sabeu que us podeu posar en contacte amb l'associació a: xarcont@gmail.com 

Estarem encantats d'escoltar les vostres propostes i inquietuts


Lidia Gómez.
Col·laboradora Xarcont.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.