Pàgines

lunes, 11 de junio de 2012

Kfé Innovación a Sant Feliu #kfe06 #SFL01

El passat divendres dia 8 de Juny,  Joan Povedano -col·laborador de Xarcont i co-organitzador, conjuntament amb el Pablo Muiño i el Joan Diez, d'una nova edició de Kfé Innovación a Sant Feliu-, va fer cinc cèntims a Ràdio Sant Feliu del que és i del que tractarà el proper Kfe Innovación que tindrà lloc el proper divendres 15 a l'Ateneu Santfeliuenc, i a on xerrarem de Coworking. Si voleu formar part encara queden places, us haureu de registrar en aquest enllaç: http://sfl01-estw.eventbrite.es

Si voleu saber més d'aquesta trobada podeu entrar al bloc que hem creat especialment per aquest acte:


Potser us preguntareu... I què és això del coworking o cotreball?. Literalment vol dir "treballar conjuntament", però si aprofundim més és una nova manera de treballar basada en el fet de compartir un espai comú. Es tracta d'afavorir que els emprenedors, les empreses i els innovadors socials col·laborin entre ells en un espai obert de cooperació, potenciador de la interacció i l'intercanvi i que afavoreixi la innovació i la creació.


En aquesta edició del Kfé Innovación ens plantejarem com es crea un ecosistema local on treballar, establir relacions i generar noves oportunitats. És a dir, com compartir espais, experiència, iniciatives i projectes en un ambient on poder enriquir les idees pròpies gràcies al contrast i compartició de punts de vista, el networking, els brainstormings i l'intercanvi d'idees, la generació de noves sinèrgies entre emprenedors, empreses, col·lectius i entitats, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.