Pàgines

miércoles, 11 de julio de 2012

Aquest estiu surt de casa! Vine als Estius XarCont!

Què? Ja has sentit a parlar dels Estius Formatius Xarcont ?

Sí, fes memòria..., aquella oferta de píndoles formatives breus però molt interessants. La que has rebut a la bústia de casa teva, a l’agenda d’activitats de Sant Feliu (pàg. 13 del butlletí “ON ANEM”)... La que farà que no et quedis a casa enganxat al sofà!! ;-)

I és que aquest juliol et proposem un estiu molt TIC, amb cursos i tallers intensius de Community Manager, smartphones, iPads, Flash...

Una bona fórmula per realitzar una formació intensiva i monográfica per millorar les competències digitals en aquestes dates estivals i, perquè no, descobrir noves oportunitats professionals. 


Es tracta de formacions totalment pràctiques i enfocades a les necessitats reals de les persones, les empreses i a l’ocupabilitat, ja que et permetran aprofitar al màxim les potencialitats que ofereix Internet, les TIC i les diverses xarxes socials.

I també s’ha pensat especialment en PIMES, professionals i autònoms (el grup productiu amb més interès en optimitzar la seva presència a la Xarxa), possibilitant la bonificació, de fins a un 100%, per aquestes formacions: programa de Formació Contínua mitjançant el sistema de Crèdits Formatius a través de Bonificacions en les cotitzacions de l'empresa a la Seguretat Social (Fundació Tripartita para la Formación en el Empleo).

Així doncs, si vols aprendre, compartir, conèixer i relacionar-te professionalment... apropa’t als Estius XarCont! 

La nostra variada oferta d’estiu, que recull e incorpora les últimes tendències i innovacions, us aportaran eines i estratègies per a ajudar-vos a integrar les tecnologies a les vostres professions i en el vostre dia a dia, de manera efectiva.



Com a assistent als tallers i cursos obtindràs un certificat acreditatiu de la teva assistència i aprofitament amb l’aval del programa municipal Sant Feliu On Line. 

Aquest juliol pots convertir-te en un agent actiu de la teva formació!

No t‘ho pots perdre! Ja ho saps, aquest juliol... a sortir de casa per gaudir l’estiu TIC amb XarCont!

Equip Xarcont.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.