Pàgines

domingo, 15 de julio de 2012

Gala benéfica contra el càncer, a Sant Feliu de Llobregat

El proper dissabte dia 21 de juliol (19h), a la sala Iberia de Sant Feliu de Llobregat, es celebrarà la Gala Benéfica "Per un món sense càncer infantil, tots amb Lucía".



Amb aquest esdeveniment es vol recaptar fons destinats al tractament de Lucía, una nena de 10 anys amb càncer. Per aquest motiu a la gala es farà un conjunt d'exhibicions voluntàries d'algunes entitats de la nostra ciutat, així com el sorteig d'una samarreta signada per Andrés Iniesta.

Per participar, podeu adquirir entrades anticipades a  5,00 € al Club de Taekwondo Molero. També hi ha la posibilitat de contribuir a la causa sense assistir a la gala, indicant "Fila zero" a l'hora de comprar les vostres entrades.

Podeu enviar missatges d'ànim i suport a Lucía, a través de Faceboock i de Twitter, fent servir el hastag #todosconlucia.

Des de l'associació XarCont volem col·laborar en la difusió d'aquest esdeveniment, i us animem a participar en aquesta iniciativa, tant per donar suport a Lucía, com per ajudar a millorar un problema que ens afecta a tots.

Us hi esperem!

Col·laboracions: Club Taekwondo Molero, Associació de veïns Verge de la Salut, Fem Barri . Ajuntament de Sant Feliu, Andrés Iniesta, entre d'altres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.